Skræddersyede lokaler med alle moderne faciliteter

Voldgiftsinstituttet har lyse, nyindrettede mødelokaler med en af Københavns absolut bedste udsigter over havnen. Alt sammen til konkurrencedygtige priser. Instituttet ligger tæt på offentlig transport. Der tilbydes desuden parkering.

Voldgiftsinstituttets mødelokaler har elevatoradgang.  De er lydisolerede og udstyrede med moderne audiovisuelt udstyr til virtuelle mundtlige høringer. Det største lokale har en kapacitet på 23 personer.

Der tilbydes frokost og anden forplejning. Sekretariatet står desuden til rådighed for at hjælpe med praktiske opgaver.

Lokalerne er ikke alene tilgængelige for voldgift og mægling, men alle typer møder. Priserne er konkurrencedygtige og sammenlignelige med hotelmødelokaler.

Kontakt os for mere information og book ved at sende en e-mail til [email protected] eller kontakt os på telefon +45 (0)70 26 50 13.

 

Information om Voldgiftsinstituttets mødelokaler

Klik her for at finde prisstrukturen for leje af instituttets lokaler.

Lokalerne indeholder følgende rum:

 

Hovedforhandlingslokalet

Hovedforhandlingslokalet er 50,8 m2.

Hovedforhandlingslokalet kan rumme 23 personer (f.eks. 3 voldgiftsdommere, 2 vidner og 9 personer fra både klager og indklagedes side).

I hovedforhandlingslokalet er der mikrofoner, kamera og en stor Tv-skærm. Disse kan anvendes til visning af både videokonference eller præsentationer af video og Power-Points m.m. I lokalet findes endvidere et white board samt internetkabler.

Såfremt der skal være 1 meters afstand mellem hver person, kan hovedforhandlingslokalet rumme 12 personer (f.eks. 3 voldgiftsdommere, 1 vidne og 4 personer fra både klager og indklagedes side).

 

Sidelokalerne

Instituttet tilbyder 3 sidelokaler. Disse sidelokaler kaldes;

Ydermere har vidner og lign. mulighed for at opholde sig i instituttets foyer, hvor der er etableret et venteområde.

 

The Board Room

Instituttets lokaler inkluderer endvidere et mødelokale kaldet ”The Board Room”. Lokalet er 23,7 m2 og kan rumme op til 16 personer. Lokalet har et white board.

 

-o0o-

 

Alle de ovennævnte lokaler har internetadgang.

Såfremt antallet af deltagere overstiger kapaciteten i et eller flere af lokalerne, så kontakt venligst instituttets sekretariat herom.

 

ANKOMST TIL DANMARK

Danmark er medlem af Schengen. Det vil sige, at der ansøges om et Schengenvisum, når der søges om visum til Danmark. Vær opmærksom på at søge visum hos det Schengenland, der udgør din primære destination. Det betyder, at du skal søge om visum hos det Schengenland, hvor du opholder dig længst tid. Hvis du opholder dig det samme antal dage i to eller flere Schengenlande, skal du søge om visum til det Schengenland, du først rejser ind i.

Hvis du ønsker at besøge Danmark for en kort periode, og du er statsborger i et visumpligtigt land, skal du have et visum.

Ansøg efter visa Ny i Danmark.

 

HAR DU BRUG FOR AKUT HJÆLP?

Alarm, tlf. 112.

Københavns Politi, tlf. +45 33 14 88 88.

Akut lægehjælp, tlf. 1813.

 

VEJRET

Tjek det aktuelle vejr på:

www.dmi.dk

 

OVERNATNING

Voldgiftsinstituttet har fordelagtige rabataftaler med hoteller og lejlighedshoteller. Kontakt os for mere information.

 

TRANSPORT

Sådan kommer du rundt i København

Metro

Voldgiftsinstituttet ligger ti minutters gang fra den nærmeste Metro-station (Østerport).

Københavns Metro kører i hele hovedstadsområdet 24/7.

Billetter: Samme billet kan bruges i metro, bus, tog og havnebus.

Du skal købe billet, inden du stiger på toget eller metroen. Du køber billetter i billetautomaterne, der tager imod kontanter og de mest almindelige kreditkort, og i 7 Eleven kioskerne på stationerne. I Københavns lufthavn og på Københavns Hovedbanegård er der billetkontor med personlig betjening samt billetautomater. Bemærk at ikke alle billettyper eller rejsekort kan købes via automaterne.

Køb med din smartphone eller online

Med app’en “DOT Mobilbilletter”, kan du købe dine billetter direkte fra telefonen. Du skal blot indtaste din destination eller vælge zoneantal for din rejse og så betale ved at indtaste dine kontooplysninger.

 

Til fods

København er let at komme rundt i til fods og sikker at gå rundt i både dag og nat.

Cykel

Udforsk byen som de lokale – via 400 km cykelstier. Med 100 bycykelsteder og mange muligheder for at leje, er det nemt at anskaffe sig en cykel.

Taxa

Taxaer er nemme at få fat på i gadebilledet og accepterer kreditkort. Alle taxaer har licens og kører til faste kilometertakster.

Transport i København: Læs mere

www.publictransport.dk

www.rejseplanen.dk

 

BESØG KØBENHAVN

Som Danmarks hovedstad emmer København af danmarkshistorie, og omgiver dig med ekstraordinær arkitektur, som både tæller historiske slotte og moderne mesterværker af nogle af verdens største arkitekter.

Byen rummer masser af spændende oplevelser og aktiviteter.  For eksempel er København internationalt kendt for nordisk gastronomi, og en by, hvor det gode liv leves i de små, hyggelige gader og i de ret forskellige kvarterer.

Lej en cykel, benyt dig af den nye metroring eller hop på havnebussen, og du vil altid være tæt på shopping, en gourmetoplevelse oplevelse, kunst- og kultur.

 

[LINKS TIL:]

https://www.visitcopenhagen.dk/kobenhavn/aktiviteter/det-kan-du-lave-i-kobenhavn

https://www.visitcopenhagen.dk/kobenhavn/spis-drik

https://www.visitcopenhagen.dk/koebenhavn/aktiviteter/udforsk-koebenhavns-kanaler-i-en-lejet-baad-eller-paa-kanalrundfart

https://www.visitcopenhagen.dk/copenhagen/activities/shopping-guide-city-center

https://www.visitcopenhagen.dk/koebenhavn/aktiviteter/gaa-paa-opdagelse-i-kunsten-og-kulturen

 

RESTAURANTER

København rummer masser af gode restauranter og er et slaraffenland for foodies.

I gåafstand fra Voldgiftsinstituttet finder du blandt andet:

www.RestaurantSilo.dk

www.famo.dk/famo-metro

www.kiin.dk (vegetarisk)

www.SeasidCPH.dk (et let måltid)

www.ThePescetarian.dk

 

Guide til restauranter og spisesteder |Her skal du spise i København (visitcopenhagen.dk)

Michelinrestauranter i København | VisitCopenhagen

 

HVIS TIDEN TILLADER DET

www.visitcopenhagen.dk/kultur